Uutta voimaa TFT -tiimiin: Account Manager Sofia Tuominen

Sofian tavoittaa numerosta 044 2957 767 ja sähköpostilla sofia.tuominen@turkusciencepark.com.  

Täällä ollaan!

Hyppäsin mukaan TFT:n toimintaan huhtikuun alkupuolella ja ensimmäiset viikot ovatkin hujahtaneet todella nopeasti. Ensimmäisen kuukauden aikana olen saanut olla monessa mukana, sillä mukaan on mahtunut useita yritystapaamisia, korkeakouluvierailuja sekä visiitti Saksaan. Kirsikkana kakun päällä pääsin myös vierailulle Meyerin uusimpaan laivaan Mein Schiff 6:een joka oli huikea kokemus!

Verkostoon tutustuminen onkin siis parhaillaan kovaa vauhtia käynnissä ja tavoitteena olisi myös olla yhteydessä mahdollisimman moneen ennen lomakauden alkua. Ensimmäinen kuukausi onkin pitänyt sisällään monien uusien ihmisten tapaamista, joten pahoittelut, jos en ensimmäisellä yrittämällä nimiänne muista! Olen päässyt tapaamaan huippu-tyyppejä, ja uskonkin että yhteistyömme tulee sujumaan mukavasti.

TFT:n matkaan liitelin mukaan lentomaailmasta, sillä ennen paluumuuttoani Turkuun ja TFT:n pariin työskentelin liiketoiminnan kehittämisen parissa Airprolla. Paluu Turkuun on sujunut mukavasti, onhan Turku ehdoton lempikaupunkini! Pääkaupunkiseudun hälinän jälkeen onkin ihana huristella polkupyörällä pitkin Turun katuja.

Uskon että tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, sillä TFT:llä on erinomainen meno päällä!

Terveisin,

Sofia