Tippoint - Tulevaisuuden työpaikat ja tekijät

Tippoint on uusi web-pohjainen rekrytointisivusto, jossa kohtaavat vetovoimaiset tekniikan alan yritykset sekä alan opiskelijat – tulevaisuuden osaajat ja menestyjät. Tässä kohtaamispaikassa yritykset tarjoavat kesätyö-, projekti- että työharjoittelupaikkoja juuri oikeilla kriteereillä, jolloin sopivat tekijät löytävät yritykseesi kuin itsestään.

Tippoint-kohtaamiset mahdollistaa operaattorina toimiva Edumax Oy, joka on pitkään toiminut linkkinä tekniikan alan yritysten ja opiskelijoiden välillä tarjoten koulutustilaisuuksia ja alan tapahtumia. Tämä näköalapaikka antaa vahvan ymmärryksen molempien osapuolien osaamisesta ja erityistarpeista, jolloin hakukriteerit ja kategorisoinnit toimivat aidosti mahdollistaen menestyksekkäät kohtaamiset Tippointissa.

 

Tippoint-palvelulla helpotat rekrytointiprosessia niin esimiesten kuin henkilöstöhallinnon osalta, sillä palveluun on kerätty keskitetysti kaikki merkittävimmät tekniikan korkeakoulujen (yliopistot ja AMK:t) opiskelijat Suomessa.

Tippoint-palvelu on kohtaamispaikka, jossa yrityksellä on mahdollisuus kustannustehokkaasti ja keskitetysti suodattaa osaaminen ja mahdollisuudet laajasta opiskelijajoukosta. Opinnäytetöiden sekä työharjoittelu- ja kesätyöpaikkojen tarjoaminen on helppoa Tippointin avulla!

Ole edelläkävijäyritysten joukossa hyödyntämässä uutta konseptia, joka avaa yrityksellesi aivan uuden kanavan rekrytointeihin – nappaa talteen parhaat kyvyt!

https://www.tippoint.fi/fi/etusivu